Četvrtak, 22.08.2019.

E-mail lista

Budite u toku, prijavite se

Kursna lista na dan: 22.08.2019.

E M U EUR 117.836 
S A D USD 106.3022 
SVAJCARSKA CHF 108.2057 
V.BRITANIJA GBP 128.8811 
KANADA CAD 79.8726 
HRVATSKA HRK 15.9553 
BIH BAM 60.2486 
BELEX Line   (%)
BELEX 15   (%)

U fokusu

Novosti, 04.03.2018.
Gordana Bukumirić: Preduzetnik godine u istočnoj Evropi

Predsednica Izvršnog odbora "Unika osiguranja" Gordana Bukumirić dobitnica je nagrade "Preduzetnik godine za tržište osiguranja istočne Evrope", koju dodeljuje prestižna londonska organizacija European CEO.

Gordana Bukumirić: Preduzetnik godine u istočnoj Evropi

Ova nagrada - Entreprenuer of the Year Insurance Industry for Eastern Europe - u proteklih 10 godina se uručuje najboljim direktorima iz različitih oblasti poslovanja koji su svojim odlukama i rukovođenjem postigli izvanredne rezultate.

Kriterijum pri odabiru pobednika je analiza održivosti tržišta, strateških ciljeva, kao i sveukupni imidž kompanije. Važno je i da je nominovana predsednica IO prepoznata kao lider u okviru svoje industrije.

Cilj "Unike" je liderska pozicija na tržištu po kvalitetu usluge. Do toga je vodi misija modernog, strateškog rukovođenja, efikasnog i profesionalnog poslovanja i pružanja usluga na evropskom nivou.

- Ponosna sam što sam se našla u odabranom društvu najboljih u Evropi - kaže Gordana Bukumirić. - Volim da istaknem da je tim najbitniji činilac pri izgradnji uspešnog biznisa. Svakodnevno se trudimo da klijent bude u fokusu svake naše odluke, da inovacijama kreiramo usluge i proizvode po meri modernog čoveka, kao i da neprekidno rastemo i širimo svoje poslovanje. Danas je najveći izazov održati kvalitet i reputaciju kakve "Unika" zahteva. Ova, kao i druge nagrade koje smo timski osvojili, dodatna motivacija, ali i odgovornost za mene kao lidera.

Lider koji inspiriše zaposlene

Gordana Bukumirić je ostvarila zavidnu dvadesetogodišnju karijeru u oblasti osiguranja. Član je IO "Unika osiguranja" od 2011, a od 2014. je na njegovom čelu.

Prepoznata je kao lider koji ume da sasluša, motiviše, delegira i inspiriše zaposlene. "Unika" je lider na polju putnog, privatnog zdravstvenog, kao i bankarskog osiguranja. Ima 36 poslovnica, 400 prodajnih mesta i više od 500 zaposlenih.Ocena
Vaša ocena
Bookmark and Share
Nema fotografija za ovu vest

Ponuda Meseca

Izdvajamo

Promocija

Copyright © 2009 Poslovna Žena • All Rights Reserved