Proslavljamo Svetski dan kafe uz najlepše kafene priče

Bilo da volite jaku domaću ili pak slabiju, gorku ili slatku, da vam je omiljena “ona jutarnja koja razbuđuje” ili pak popodnevna u pauzi od posla, da volite da je popijete natenane sami ili u društvu najbližih, kafa je sastavni deo svakodnevice svakog od nas.

Uz nju su ispričane mnoge priče, sklopljena brojna prijateljstva, rodile se ljubavi, gradila i produbljivala bliskost uz razgovor, smeh i suze.  Svaka ispijena šoljica kafe sa dragim ljudima – prijateljima, kolegama, komšijama, donela je novu priču i brojne uspomene.

Znajući da svako od nas ima pravu malu riznicu neispričanih kafenih priča, Grand kafa je povodom Svetskog dana kafe organizovala kreativni konkurs u okviru koga će nagraditi svoje verne potrošače.

Posetite Instagram stranicu Grand kafe, podelite svoju kafenu priču, a one najzanimljivije biće izabrane u nedelju, 1. oktobra, na Svetski dan kafe.  Grand kafa će nagraditi 50 najkreativnijih  sa po dve ulaznice za predstavu “Rolerkoster”, koja će se odigrati u Ateljeu 212, u subotu, 7. oktobra 2023. godine.

Sigurno ste uz kafu učili, radili, čekali nekog; vodili važne poslovne razgovore, ali i bezbroj onih svakodnevnih uz koje ste se smejali, maštali i uživali. Sada je trenutak da ih se prisetite i ispričate vašu, jedinstvenu priču o toj čarobnoj šoljici kafe koju ćete zauvek pamtiti. Zahvaljujući Grand kafi, saznaćemo mnoge romantične, duhovite i uzbudljive priče i uživati u magiji koju stvara prepoznatljiv miris i ukus omiljene kafe.

Zakuvajte Grand kafu, setite se svoje omiljene kafene priče i podelite je sa ostalim kafoljupcima. Proslavimo zajedno Svetski dan kafe!

Povezane informacije

Komentari

    Prikaži više 
     Prikaži manje

Ostavite komentar