Sajam zapošljavanja u hotelijerstvu 28. januara u Beogradu

Svi zainteresovani za posao u najvećim i najprestižnijim hotelima u zemlji i regionu mogu da se prijave za učešće na međunarodnom sajmu zapošljavanja "Hotel Job Fair", koji će biti održan 28. januara u Beogradu, najavili su organizatori.

Sajam se održava u hotelu "Hajat" u Beogradu i prva je manifestacija ovog tipa u regionu, navodi se u saopštenju.

Registrovani posetioci će imati priliku da posete štandove više od 30 najvećih i najpriznatijih hotela, kao i da čuju priče najmoćnijih ljudi u industriji u okviru posebnog sajamskog foruma uživo.

Takođe, imaće mogućnost i da prilože svoj CV i na taj način ostvare šansu sa potencijalno zaposlenje.

"Hotel Job Fair" je sajam poslova za sve kandidate iz oblasti hotelijerstva zainteresovane da rade u najvećim i najprestižnijim hotelima u zemlji i regionu.

Zamišljen je kao interaktivno iskustvo koje kao svoj primarni cilj ima olakšavanje puta do željenog posla, ali i povezivanje sa hotelima koji će na ovaj način imati priliku da odaberu motivisan i iskusan kadar.

Svoje prisustvo na sajmu potvrdili su veliki hoteli iz regiona kao što su: Valamar, Hilton, One&Only, Falkensteiner, Amadria Park, kao i ultra luksuzni Maslina sa Hvara.

Na "Hotel Job Fairu" svoju firmu će predstaviti i Waldorf Astoria i Hilton iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Prijave za Hotel Job Fair su otvorene, a sve potrebne informacije možete pronaći na sajtu sajma, navedeno je u saopštenju.

Povezane informacije

Komentari

    Prikaži više 
     Prikaži manje

Ostavite komentar