Vibe Factory Festival

Vibe factory festival je prvi, najveći i najatraktivniji gejming šou kod nas, osmišljen u skladu sa svetskim standardima, koji će okupiti ljubitelje gejming industrije u našoj zemlji, na Novosadskom sajmu, od 21. do 23. oktobra.

Očekuje se prisustvo najvažnijih kompanija iz sveta, ove brzo rastuće industrije, koje će imati jedinstvenu priliku da se u direktnom kontaktu predstave posetiocima.

Organizatori su najavili revijalne turnire za ljubitelji igara, za koje su pripremljene posebne zanimljivosti iz gejming sveta. Kroz interaktivne radionice, panele, izazove sa jutjuberima i druge aktivacije, posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa procesima stvaranja igara i druže sa svojim idolima.

Konačni cilj Festivala je pažljivo kontrolisana implementacija video igara u obrazovni sistem.

Predviđeno je održavanje velikog broja konferencija na različite aktuelne teme iz ove sfere, a predavači će biti predstavnici Ministarstva, Nacionalnog saveta za razvoj eSporta u Republici Srbiji, Olimpijskog komiteta Srbije, IESF, EEF, AEF, SESE, sportisti, predstavnici gejming studija koji se već bave edukativnim sadržajima, FDU, FTN, predstavnici PEGI i PETLJA asocijacija, Dečiji Inovacioni Centar, kao i predstavnici Republičkih, Pokrajinskih institucija, kao i stručni saradnici iz oblasti psihologije i pedagogije.

Sajam se održava od 21. do 23. oktobra na Novosadskom sajmu.

Radno vreme je od 9 do 20 časova, a ulaznice možete kupiti na prodajnim mestima GIGSTIX-a.

Organizator Festivala je Vibe factory tim.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Povezane informacije

Komentari

    Prikaži više 
     Prikaži manje

Ostavite komentar