Produžen konkurs "Cvet uspeha za ženu zmaja"

Udruženje poslovnih žena Srbije raspisalo je 17. juna 2022. godine XVI konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji.

Zbog velikog interesovanja, kako bi što više preduzetnica moglo da se prijavi, konkurs je produžen do 1. septembra 2022. godine.

Sve zainteresovane preduzetnice mogu se prijaviti za jednu od tri kategorije: izvozno orijentisana firma, uspešan poslovni model, specijalna priznanja.

Konkurs za izbor najboljih preduzetnica CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA otvoren je od 17. juna do 1. septembra 2022. godine.

Takođe, petu godinu zaredom biće dodeljeno i priznanje kompanijama koje primenjuju 5. princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača, u kategoriji "Rodno najsenzitivnija kompanija", za koju je konkurs otvoren od 17. juna do 5. septembra 2022. godine.

Pravo učešća na konkursu za izbor najbolje preduzetnice Cvet uspeha za ženu zmaja imaju sve poslovne žene u Srbiji, koje su vlasnice, ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti, dok pravo učešća u izboru za Rodno najsenzitivniju kompaniju imaju srednje i velike kompanije, domaće i međunarodne, čije je poslovanje registrovano na teritoriji Republike Srbije, koje primenjuju Strategiju društveno odgovornog poslovanja (DOP), rukovode se principima UN za osnaživanje žena, primenjuju princip rodne ravnopravnosti i pružaju najbolji model uključivanja žena u lance snabdevanja.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Povezane informacije

Komentari

    Prikaži više 
     Prikaži manje

Ostavite komentar