Obuka građana u SKIP centru za rad u programu „Power Point“

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će Srpsko-korejski informatičko-pristupni centar (SKIP centar), koji radi u sastavu tog ministarstva, održati 25. i 26. juna besplatne obuke za građane za rad u programu za kreiranje prezentacija „Power Point“.

Obuke će biti organizovane u terminima od 9 do 16 časova, u SKIP centru u Beogradu, a svi zainteresovani građani mogu se prijaviti popunjavanjem obrasca prijave preko ovog linka najkasnije do četvrtka, 23. juna.

Prilikom selekcije polaznika biće uzeta u obzir blagovremenost prijave i motivacija kandidata za pohađanje obuke.

SKIP centar je visokotehnološki opremljen prostor namenjen održavanju besplatnih obuka za građane u domenu primene kompjuterskih programa, ali i najnovijih digitalnih platformi i informacionih sistema.

U sklopu tog centra nalaze se moderno opremljene učionice sa smart podijumima za interaktivnu nastavu i najnoviji računari povezani na jednu od najbržih bežičnih mreža.

Za nepunih pet godina postojanja i rada, u SKIP centru  sprovedeno je više od 1.500 najrazličitijih obuka koje je pohađalo više od 40.000 polaznika, a sam centar je nagrađen i Zlatnom plaketom kao najbolji informatičko-pristupni centar u svetu.

Predstojeću besplatnu obuku za rad u programu „Power Point“ realizovaće trener računarskih veština Jovan Aleksić.

Povezane informacije

Komentari

    Prikaži više 
     Prikaži manje

Ostavite komentar