Bart Simpson će po 33. put proslaviti deseti rođendan

  • Bez autora
  • Mar 04 2021
  • 321 pregleda

Kultna animirana serija „Simpsonovi“ će imati još dve sezone, saopštili su iz Foksa i otkrili da će gledaoci imati prilike da uživaju u 33. i 34. sezoni sve do 2023. godine.

Tvorac i izvršni producent serije Simpsonovi, Mat Groning, kaže da su u ekipi svi oduševljeni što će nastaviti sa radom i najavljuje mnoštvo velikih iznenađenja.

„Homer će izgubiti kosu, Milhaus će dobiti kontaktna sočiva, a Bart će 33. put proslaviti svoj deseti rođendan“, otkriva Groning.

Novim sezonama Simpsonova se raduje i izvršni direktor kompanije „Foks entrtejnment“ Čarli Kolijer.

Porodica Simpson je žute boje, imaju po četiri prsta, žive u gradu Springfildu koji ima nuklearnu elektranu, često ismevaju Republikance i nikada ne stare, a pored toga su najdugovečnija originalna serija koja se emituje u glavnom terminu u istoriji televizije i dobitnici 34 nagrade Emi.

Trenutno, tokom emitovanja 32. sezone, Simpsonovi imaju prosečno po sedam miliona gledalaca, prema podacima kompanije „Nilsen“. Ovo je inače prva sezona u kojoj belci ne daju glas likovima druge boje kože.

Jubilarna, 700. epizoda biće emitovana 21. marta, a prema najavama, publika će videti još 57 dogodovština ove nebične porodice i njihovih sugrađana iz Springfilda.

Povezane informacije

Komentari

    Prikaži više 
     Prikaži manje

Ostavite komentar