Prodaje se stan u kome su živeli Džoni Dep i Amber Herd

  • Bez autora
  • Jun 13 2022
  • 519 pregleda

Penthaus u Los Anđelesu u kojem su Džoni Dep i Amber Herd živeli tokom većeg dela kratkotrajnog braka prodaje se za 1,765 miliona dolara.

I pored svih neprijatnih situacija koji je bivši par predstavio javnost tokom sudskog spora, za trgovce nekretninama, nije bilo boljeg trenutka da se njihovo nekadašnje ljubavno gnezdo pojavi na tržištu.

Iako je par bio u braku samo 15 meseci, zgrada u Los Anđelesu bila je njihov dom i, prema rečima agenta za prodaju nekretnina, jednosobni penthaus je bio mesto gde su provodili dobar deo svog vremena.

Dep je posedovao pet stanova na vrhu legendarne zgrade Istern Kolumbija u centru Los Anđelesa, ali nakon razvoda os Herdove, 2016. godine sve ih je prodao za 12,78 miliona dolara. Sada se ponovo prodaje jedan od tih stanova.

Prema dostupnim podacima, Dep, koji je rođen u Kentakiju i odrastao na Floridi, poseduje ili je posedovao ostrvo od 45 hektara na Bahamima, koje mu je zapelo za oko kada je snimao Pirate sa Kariba, kolekciju skupih kuća u Holivudu koje je planirao da poveže nizom tunela, farmu konja u Kentakiju koju je kupio za svoju majku, selo u blizini Sen Tropea i pet penthausa u Los Anđelesu.

Penthaus koji se prodaje nalazi se u jednoj od najznamenitijih istorijskih zgrada u Los Anđelesu, površine je 160 kvadratnih metara, ima visoke plafone i udoban dnevni boravak.

Pored elitne lokacije, vlasnici ove zgrade imaju i pristum sadržajima koji uključuju krovni bazen sa slanom vodom, fitnes studio, spa centar, sunčalište, Zen baštu i poslugu koja radi 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Povezane informacije

Komentari

    Prikaži više 
     Prikaži manje

Ostavite komentar