Deset premijera na ovogodišnjem KIDS FEST-u

Od 16. do 23. oktobra, osamnaestu godinu za redom održaće se dečiji filmski festival KIDS FEST u okviru čijeg programa će biti prikazano ukupno 15 naslova različitih kinematografija među kojima su animirana, igrana i dokumentarna ostvarenja.

Kao što je najavljeno film otvaranja festivala biće domaće porodično ostvarenje "VUČJE BOBICE", a karte za PREMIJERU FILMA 16. oktobra u MTS DVORANI, s početkom u 17h mogu se OD DANAS pronaći na blagajni bioskopa.

Prateći temu ovogodišnjeg festivala vođenu parolom SVET U DEČIJIM RUKAMA ovogodišnji program ima za ideju da svojim sadržajem ukaže na značaj životne sredine, častan odnos čoveka i prirode.

Tradicionalno raznovrstan filmski program obeležiće i druge FILMSKE PREMIJERE među kojima su ostavrenja evropskih i svetskih produkcija.
Prvi put pred domaćom publikom naći će se sinhronizovane animacije: francuska “FARAON, DIVLJAK, PRINCEZA“ (Le pharaon, le sauvage et la princesse)  postavljajući pitanje šta epopeja o Starom Egiptu, srednjovekovna legenda sa francuskih planina i fantazija sa turskog dvora mogu imati zajedničko? i nemačka animacija „NAJBOLJI ROĐENDAN IKADA“ (Best birthday ever) o Čarliju koji se radovao svom rođendanu za čije slavlje niko nema vremena.

Premijerno će biti prikazana i porodična ostvarenja poput švedskog naslova "EVA I ADAM", finske igrane komedije "VINSKI: NEVIDLJIVI SUPER-KLINAC", francuskog filma MALA BANDA (La petite bande) i drugih.
Kao i svake godine dokumentarni naslovi edukativnog karakera zaživeće na KIDS FEST-u "HRAST" (Le Chêne), "ŽIVOTINJA" (Animal), "RIS" (Lynx)

Reprizni deo programa činiće najgledanije animacije Dizni studija s kraja 2021. i početka 2022. godine poput sinhronizacije "ENKANTO: MAGIČNI SVET". U magičnom gradu Enkanto u planinama Kolumbije živi porodica Madrigal. Od super snage do moći isceljenja svi njeni članovi poseduju neki dar. Svi osim Mirabel. Magija koja okružuje Enkanto je u opasnosti i "normalna" Maribel je možda jedina koja može da spasi svoju čarobnu porodicu.

Porodična Dizni komedija POCRVENELA PANDA u kojoj su glasove pozajmili Tijana Dapčević, Nataša Aksentijević, Inspektor Blaža i drugi o tinejdžerki Mejl Li koja je jedna obična, luckasta i samouverena devojčica i sve je za njenog života u redu, osim što se pri prevelikom uzbuđenju iznenda pretvara u velikog crvenog pandu, takođe će biti deo repriznog programa.

Publiku očekuju i reprize animacija: "Baz svetlosni" (Lightyear), "Finikove avanture" i "Kašaj: Kradljivac nevesti".

Povezane informacije

Komentari

    Prikaži više 
     Prikaži manje

Ostavite komentar