Biznis anđeli savetovali inovativne preduzetnice

Predstavljanjem inovativnih ideja preduzetnica pred biznis anđelima finalizovan je projekat FEMTECH za održivost, koji je tokom osam meseci realizovalo Udruženje poslovnih žena Srbije a koji je finansijski podržao CIPE – Center for International Private Enterprise.

U okviru projekta preduzetnice su imale priliku da jačaju kapacitete za digitalnu transformaciju kroz vebinare, podkaste i mentoring pripremu za bolji pristup finansijama, kao i da svoje ideje predstave pred iskusnim poslovnim ženama, koje su ovoga puta bile njihovi „biznis anđeli“ i koje su im dale dragocene savete i podsticaj da pređu na sledeći, viši nivo, kako bi se omogućila njihova održivost i umanjila rodna neravnopravnost  preneta iz oflajn i u onlajn okruženje.

Iako je projekat okončan, svima koji su zainteresovani Udruženje omogućava besplatan pristup održanim vebinarima kroz koje je obrađeno pet konkretnih i korisnih tema, kao što je Promena proizvodnih procesa (ERP sistemi), Marketing i odnos sa kupcima (CRM sistem) i dr. Svi zainteresovani da pogledaju vebinare mogu se obratiti mejlom Udruženju poslovnih žena Srbije (više informacija na sajtu UPŽ) kako bi dobili parametre za pristup.

Kroz projekat, putem podkasta, Udruženje je predstavilo i uspešne preduzetnice, kao primere dobre prakse u oblasti digitalne transformacije. Svi podkasti su dostupni na YouTube kanalu Udruženja poslovnih žena Srbije. Podkaste je moguće slušati i na audio podkast platformama Podcast.rs, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts, a moći će da im se pristupi i preko sajta UPŽ Srbije.

Povezane informacije

Komentari

    Prikaži više 
     Prikaži manje

Ostavite komentar