Kompanija Lenovo pokreće edukativni program „OhrabreNA”

Kompanija Lenovo pokreće edukativni program „OhrabreNA” namenjen ženama, vlasnicama malih biznisa, koje žele da istraže načine za unapređenje svog posla i steknu znanje neophodno za digitalnu promociju i plasman svojih proizvoda ili usluga.

Ukoliko ste pokrenuli svoj mali biznis i potrebna vam je podrška u vezi sa onlajn promocijom, kompanija Lenovo vas poziva da se prijavite!

Prijave za učešće u edukativnom programu traju do 5. septembra 2022. godine i vrše se putem sajta www.lenovo.ohrabrena.rs.

Program će se realizovati od 24. septembra do 12. novembra 2022. godine. Predavanja će se održavati online, svake druge subote u prepodnevnim časovima.

Mentorka programa je Aleksandra Petrovski (@alex5rovski ). Ona je brend pripovedač, edukatorka i konsultantkinja sa iskustvom rada kako sa korporacijama, tako i sa pojedincima čiji je biznis u povoju.

Kombinujući 20 godina rada u medijima i 10 godina učenja i praktikovanja digitalnog marketinga, Aleksandra kroz radionice i treninge pomaže biznisima da primenjenim pripovedanjem maksimiziraju efekte onlajn nastupa.

Povezane informacije

Komentari

    Prikaži više 
     Prikaži manje

Ostavite komentar